• "Voor de mooiste tuinontwerpen"
  • "Voor duurzame materialen"
  • "Voor het juiste tuingevoel"

Tuintypen
&
Tuinstijlen 

 

>De kleine stadstuin (tot 150m2):
vormt ieder keer weer een uitdaging. De tuinwensen die u voor een kleine stadstuin heeft zijn dezelfde wensen als klanten met een grote tuin. Bij het vervullen van de wensen bij de kleine stadstuin moeten we heel creatief te werk gaan. Vanwege de beperkte ruimte is een praktische indeling van groot belang.
Vaak is deze tuin het verlengstuk van de woonkamer. De sfeer van deze tuinkamer is bepalend of het een prettige verblijfsplek is. Behalve de indeling vormen de verhardings-materialen de verlichting, planten en tuinmeubelen de basis van de sfeer.
Heerlijk genieten van uw besloten stadstuin met familie en vrienden is onze uitdaging voor een fraai tuinplan.

>De middelgrote tuin (150-750):
biedt veel mogelijkheden om praktisch alle tuinwensen een plekje te geven. Zonnige terrassen en schaduwrijke hoekjes zijn te creeren. Vijvers, ruime plantvakken een gazon behoren tot de mogelijkheden. Even als verschillende tuinstylen: romantisch, klassiek, puur natuur of toch modern uw voorkeur is bepalend.

>De grote tuin ( 750 m2 tot ja....?)
is een tuin waarbij je niet op de vierkante meter hoeft te letten. Een grote tuin een park hoe richt je die in tot een samenhangend geheel? Er is genoeg ruimte voor al uw wensen. Een zwembad of zwemvijver een sportveld alles kan! De uitdaging is om er een samenhangend geheel van te maken.
Klassiek, romantisch of landschappelijk de tuin biedt ruimte genoeg om deze stylen tot hun recht te laten komen. Een goed ontwerp houd rekening met de zichtlijnen, assen, coulissen.
Maar ook kleur en vorm als mede de beplanting zijn bepalend voor een goed ontwerp.
Ook voor zo'n groot project gaan wij graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.